Политика за приватност

На ExpatEuropa.com, ние сме посветени на заштита на вашата приватност. Оваа политика за приватност објаснува како собираме, користиме и откриваме лични информации кога ја посетувате нашата веб-локација или ги користите нашите услуги. Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате за собирање и користење на вашите лични информации во согласност со оваа политика.

Збирка информации

Ние собираме лични информации од вас кога ја користите нашата веб-локација, како што се вашето име, адреса на е-пошта и IP адреса. Ние, исто така, собираме информации за вашата употреба на нашата веб-локација, како што се посетените страници и кликнуваните врски.

Ние користиме Google Analytics и други услуги од трети страни за да го следиме користењето на веб-страниците и да ги подобриме нашите услуги. Овие услуги може да ги собираат и обработуваат вашите лични информации, вклучувајќи IP адреса, тип на уред и однесување при прелистување. Можете да се откажете од Google Analytics со посета на страницата за откажување на Google Analytics.

Ние, исто така, користиме партнерски мрежи за да промовираме производи и услуги на нашата веб-страница. Овие мрежи може да ги собираат и обработуваат вашите лични информации, вклучително и историјата на купување и однесувањето на прелистувањето.

Користење на лични информации

Ние ги користиме вашите лични податоци за да ги обезбедиме и подобриме нашите услуги, да ве контактираме со информации и ажурирања и да го персонализираме вашето искуство на нашата веб-страница.

Можеме да ги користиме и вашите лични податоци за истражување и анализа, за заштита од измами и нелегални активности и за спроведување на нашите услови за користење.

Откривање на лични информации

Можеме да ги откриеме вашите лични податоци на трети страни за целите опишани во оваа политика. На пример, можеме да ги споделиме вашите лични информации со придружните мрежи за да ги олесниме купувањата и со Google Analytics за да го следиме користењето на веб-локациите.

Ние, исто така, може да ги откриеме вашите лични податоци доколку тоа го бара законот или како одговор на валидно барање од органи за спроведување на законот или владина агенција.

Ние нема да ги продаваме или изнајмуваме вашите лични информации на трети страни за маркетинг цели без ваша експлицитна согласност.

Безбедност на податоците

Преземаме разумни чекори за да ги заштитиме вашите лични информации од неовластен пристап, употреба или откривање. Сепак, ниту еден интернет пренос не е целосно безбеден и не можеме да ја гарантираме безбедноста на вашите лични информации.

Промени на оваа политика

Можеме да ја ажурираме оваа политика од време на време, затоа ве молиме редовно проверувајте ја оваа страница за какви било промени. Доколку направиме материјални промени во оваа политика, ќе ве известиме преку е-пошта или со објавување известување на нашата веб-страница.

Ако имате какви било прашања во врска со оваа политика или нашата употреба на вашите лични податоци, ве молиме контактирајте со нас .

Оваа политика за приватност последен пат е ажурирана на 27.01.2023 година.

Со користење на нашата веб-страница, ја прифаќате нашата политика за приватност и употребата на колачиња и слични технологии.