За нас

Добредојдовте на нашиот иселенички блог за оние кои се во движење во Европа! Ние сме тим од искусни иселеници кои поминале низ процесот на преселување во нова земја и ги разбираат предизвиците што доаѓаат со него.

Нашата цел е да обезбедиме сеопфатен ресурс за секој кој сака да се пресели во или во Европа, без разлика дали сте студент, пензионер, работник или нешто друго. На нашиот блог, ќе најдете вредни информации и совети за сè, од наоѓање на вистинското домување, до добивање претплати за мобилни телефони и разбирање на системите за греење во вашата нова земја.

Нашиот блог не е само за оние кои се преселуваат за прв пат, туку и за оние кои се веќе населени во Европа, но бараат да се преселат на континентот. Ќе ви ги обезбедиме најновите информации за домување, работни места и други ресурси што се достапни во различни земји.

Постојано го ажурираме нашиот блог со нови информации и ресурси, затоа не заборавајте да проверувате често. Ви благодариме за посетата и се надеваме дека нашиот блог ќе ви биде корисен додека се движите кон или во Европа.

Кога ќе се каже тоа, заработуваме пари на реклами и партнерски провизии. Ова значи дека понекогаш ќе заработиме ако ги посетите нашите партнери.

Информации за компанијата

Expateuropa.com е во сопственост на Average Joe Online Marketing OÜ
Адреса: Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 158, 11317 Талин, Естонија
Рег. бр. 16217032
ДДВ бр. EE102365672